Propunem solutii de sere cu acoperire de Folie Dubla Gonflabila, cu acoperire de Polycarbonat sau cu acoperire din Sticla.

Serele noastre sunt din punct de vedere constructiv adaptate perfect la conditiile climatice ale ROMANIEI. Experienta iernilor romanesti ce au trecut peste serele construite de RICHEL in ROMANIA din 2003 si pana in prezent, arata ca solutiile noastre constructive sunt cel mai bine adaptate de pe piata, la climatul extrem cu care ne confruntam de multe ori, din pacate.

Pe langa sera in sine ca si solutie constructiva, oferim si solutii complete de sisteme pentru sere cum ar fi : ecrane umbrire / termice, sisteme de plasa contra insecte, sisteme de ferti-irigare, statii de ferti-irigare, automatizari, sisteme de gutiere (jgheaburi) suspendate si pe sol de cultura/drenaj, sisteme de incalzire cu apa calda sau cu aer cald, carucioare tehnologice de cultura si tratamente, mic material pentru sera.

Oferim consiliere pentru alegerea solutiei celei mai adaptate a variantei constructive si dotarile necesare in cazul investitiilor din domeniul serelor. De asemenea sprijinim clientii nostri, si oferim solutii pentru managementul tehnic al culturilor.

Avem o experienta indelungata in investitiile cu Fonduri Europene si ceea ce trebuie facut din punct de vedere legal astfel incat beneficiarii sa nu aibe de suferit la momentul implementarii proiectului.

Propunem solutii adaptate si accesibile atat pentru marile investitii cat si pentru micii fermieri. Solutiile constructive sunt de la Tunele cu latimi de la 8m sau 9,30m pana la Serele Multichapelle (multispan sau multi-travee) cu deschideri multiplu de 8m, 9.60m sau 12.80m.

Formular de contact